Steentapijt

Steentapijt, ook wel decoratieve grindvloeren genoemd, zijn vloersystemen die bestaan uit gekleurde kwarts- en/of marmerkorrels, die gebonden worden door een transparant hars. Deze vloeren zijn beschikbaar in diktes variërend tussen de 6 en 10 mm, afhankelijk van de gekozen korrelmaat van het grind.

Steentapijt kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Voor extra bescherming kan een transparante verzegelingslaag worden aangebracht, waardoor deze vloer gemakkelijker reinigbaar wordt. Dit type vloerbekleding is verkrijgbaar in een quasi onbeperkt aantal kleurmengelingen, waardoor u altijd een vloer kunt vinden die past bij uw interieur of exterieur.

Een steentapijt geeft uw ruimte een strak en ruimtelijk karakter met een moderne, eigentijdse en stijlvolle look. Het voelt warm aan en heeft een geluiddempend effect. Het onderhoud van een steentapijt is eenvoudig en kan worden gedaan door regelmatig te stofzuigen en te dweilen met een mild reinigingsmiddel.

Toepassing

Steentapijt kan in alle ruimten van de woning worden toegepast. Toepassing in Stooklokaal/technische ruimte en garage is echter minder aangewezen.

Kleuren

Beschikbaar in een quasi onbeperkt pallet van kleurmengelingen.

Bekijk realisaties Vraag offerte aan