Sobelter Engineering –

Sobelter
Engineering NV

Sobelter Engineering is als aannemingsbedrijf uitgegroeid tot de specialist bij uitstek in gietvloeren, mortelvloeren, coatings, troffelvoeren. De perfectie bij het maatwerk, massa’s praktijkervaring, een flinke dosis know-how en oog voor kwaliteit zijn de pijlers die het succes van onze firma bepalen.

Wat doet
Sobelter Engineering?

Sobelter Engineering biedt haar klanten een totaaloplossing. Of het nu gaat om de renovatie of bescherming van gevels, vloeren, of het opwaarderen van metalen slijtstukken, … Bij Sobelter Engineering zijn klanten steeds aan het juiste adres.

De combinatie van vakbekwame en goedopgeleide medewerkers in combinatie met het gebruik van een uitgebreid gamma hoogwaardige producten staat borg voor een juiste, degelijke en duurzame oplossing met een minimale hinder voor de klant.

Particulier Professioneel

Op zoek naar een ervaren vloerspecialist?

Sobelter Engineering is gespecialiseerd in gietvloeren, epoxy vloeren en betonvloeren. Als één van de pioniers in deze materie hebben we meer dan 30 jaar praktijkervaring. We begrijpen de belangrijke rol die vloeren spelen bij het creëren van de juiste sfeer en uitstraling van een ruimte.

Het maakt niet uit of u als klant particulier of professioneel een oplossing wenst. Samen zoeken we naar de beste verwezenlijking met een minimum aan hinder. Onze hoogwaardige vloeren zijn niet alleen duurzaam en functioneel, maar ze bieden ook een naadloze afwerking en een stijlvolle uitstraling die past bij elke interieurstijl.

Of het nu gaat om een woonkamer, een kantoor, een winkel of een magazijn, onze vloeren zijn ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en uw ruimte te transformeren in een prachtige en praktische omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vloeroplossingen.

Wat zijn gietvloeren?

Gietvloeren zijn naadloze vloerbedekkingen die bestaan uit een vloeibare mix van kunststof of cementgebonden materialen op een ondervloer. Het mengsel wordt gelijkmatig verdeeld en gladgemaakt om een egale afwerking te creëren. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder epoxy, polyurethaan, acrylaat en beton. Ze zijn populair vanwege hun strakke, moderne uitstraling en duurzaamheid.

Gietvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn zeer geschikt voor commerciële en industriële toepassingen, maar worden ook vaak gebruikt in woningen vanwege hun naadloze en nette afwerking. Bij Sobelter Engineering zijn onze gietvloeren verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor ze geschikt zijn voor elke interieurstijl.

Op zoek naar een epoxy vloer of betonvloer?

Bent u op zoek naar een duurzame en stijlvolle vloeroplossing voor uw huis of bedrijf? Overweeg dan onze hoogwaardige epoxyvloeren, betonvloeren of cementgebonden gietvloeren. Of u nu op zoek bent naar een betonvloer binnen of een epoxyvloer in de badkamer: Sobelter Engineering voorziet verschillende kleuren en afwerkingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Dankzij hun moderne uitstraling kunnen onze vloeren even goed worden ingezet in nieuwbouw als bij renovatieprojecten.

We kunnen vandaag niet meer om het feit dat epoxyvloeren overal terug te vinden zijn. Of we nu spreken over een industriële, commerciële of particuliere omgeving; deze vloeren met unieke uitstraling en duurzaam onderhoud zijn niet weg te denken. Dankzij hun hoge hardheid en slijtvastheid is onze epoxy vloercoating bestand tegen vlekken, krassen en chemische stoffen.

Ook met authentieke gietvloeren in beton look weten we raad. Deze vloeren bieden de natuurlijke uitstraling van beton, maar zijn veel duurzamer en gemakkelijker te onderhouden dan traditionele betonvloeren. Onze gietvloeren in beton look zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten, waardoor u kunt kiezen voor de perfecte uitstraling die past bij uw interieur.